Anttolanhovi

 Sesonkimenu

Menu on saatavilla ennakkoon tilauksesta
minimi 20 henkilön ryhmille
Rantaravintolaan sekä Kotaravintolaan

•••

      Sesonkimenu 23.6.-31.8.

Alkuruokia

Vihersalaattia ja Hovin sinappidressing

 Talon pikkelssiä
Hapankaalia
Nokkos marinoitua tomaattia ja Kolatun juustoa

Kesäkaalisalaattia

Kylmäsavuhauki skagenia ja marinoitua punasipulia

Muikkuterriiniä

Yrteillä marinoitua lähitilan porsaan filettä ja omena-sipulihilloketta

Leipurimme leipätorista

Maalaisleipää, röpörieskaa ja ruisleipää

Peltolan kirnuvoita

Pääruoka

Yön yli haudutettua Roinilan tilan nautaa, paistettua uuden sadon perunaa
 ja tummaa yrttikastiketta

tai

Paistettua kirjolohta,
Uuden sadon perunaa ja sienimuhennosta

Jälkiruoka

 Karamelli panna cotta ja marinoituja sesongin marjoja

Kahvi/haudutettu tee

36 €

Juomiksi suosittelemme

Kloster Eberbach Riesling Trocken 2015

Kloster  Eberbach, Rheingau, Saksa

Riesling

35 €/plo

Chateau Montfaucon 2013

Chateau Montfaucon, AC Côtes-du-Rhône, Ranska

Crenache, Cinsault, Syrah, Caringnan, Counoise

35 €/plo


Parhaat paikalliset
herkut löydät
MikkeliMenusta: