Anttolanhovi

VisitFINLAND Melonta

Opastetut retket

Kun haluat nauttia hiljaisuudesta ja järviluonnon iloista, varaa opastettu retki luonto-oppaan johdolla sesongin mukaan. Vaihtoehtoina mm. kirkkovenesoutu, melonta, metsäjooga, tehokas sauvakävelytreeni, lumikenkäretki, lyhtyvaellus lumiseen metsään tai retki sellaisena kuin haluatte - juuri ryhmäsi toiveen mukaan.

Hinta alk. 120 € / ryhmä

Anttolanhovi
Day Spa

Anttolanhovi Day Spa:ssa voit rentoutua kokouspäivän jälkeen esim. rentouttavissa hieronnoissa, kasvo- ja vartalohoidoissa sekä jalkahoidoissa. Day Spa palvelee päärakennuksessa ja suosittelemme ennakkovarauksia hoitolaan.

Tervetuloa hemmottelemaan kehoa ja mieltä!


Kipparin kisat, kilpailu ryhmille

Kisa on humoristinen ja kisassa käydään leikkimielisesti taistelua nokkeluudesta, päättely- ja järjestelykyvyistä, nopeudesta sekä hyödynnetään tiimityöskentelytaitoja. Kisassa mitataan merimiestaitoja, Saimaa-tietoutta sekä muita tietoja ja taitoja, joita tarvitaan Saimaalla ja luonnossa liikkumisessa ja selviämisessä. Rastitehtäviä, jotka suoritetaan tiimeittäin. Ohjelma soveltuu 20-150 henkilölle.

Hinta alk. 300 € / ryhmä

Savusaunaan

Savusauna
ja takkatupa

Tunnelmallisessa hirsisessä savusaunassa lempeät löylyt hemmottelevat mieltä ja kehoa kokouspäivän jälkeen. Takkatuvan perinteiset pirtin pöydät ja pellava-
liinat tuovat nostalgista tunnelmaa ja ikkunoista voit ihailla Saimaata kaikkina vuodenaikoina.

Hinta alk. 300 € / 3h, soveltuu 10-30 henkilön ryhmille

Luovat pajat
On ihanaa saada luoda uutta ja innostua oman käden taidoista.
Inspiroiva ympäristömme Saimaan rannalla saa ajatukset lentoon!
Tutustu moniin vaihtoehtoihimme ja varaa paja ryhmällesi.