Anttolanhovi

Nämä ohjelmat ovat erinomaisia, kun haluat vahvistaa ryhmäsi tiimitaitoja, tai haluatte kisailla leikkimielisesti toisianne vastaan. Ohjelmat toteutetaan yhteistyössä Verve:n, Opas Tiinan sekä SSVOY:n kanssa.


LEIKKIMIELISET OLYMPIALAISET
Leikkimieliset olympialaiset ovat tiimityöskentelyä parhaimmillaan. Rastipaikoille rakennetuissa tehtävissä mm. pähkäillään, mitataan tarkkuutta ja nostatetaan sykettä. Aktiviteettien suorittamisen ajaksi ryhmä jaetaan pienempiin joukkueisiin jotka kilpailevat toisiaan vastaan.
Kysy lisää! Räätälöimme tämän ohjelman aina asiakaskohtaisesti.
Kesto n. 1-1,5 h Min. 20 max. 150 henkilöä.


FRISBEEGOLF-KISAT
Anttolanhovissa on 5-väyläinen Frisbeegolf-metsäpuisto, joka sopii loistavasti aloittelijoille sekä
leikkimielisiin kilpailuihin ryhmille.
Ryhmä jaetaan 2-4 henkilön joukkueisiin - kierroksen voittaa joukkue, jolla on paras kierrospistemäärä.
Radan tavoitepistemäärä (Par) on yhdelle kierrokselle 15.

Kesto min. 1,5 h. Kilpailussa ryhmäkoko max 20 henkilöä.


LUUTAPALLO-OTTELU
Leikkimielinen joukkuelaji jossa kisataan ulkona isossakin hangessa. Pelivälineenä toimivat perinteiset varpuluudat sekä pehmeä pallo sählyn sääntöjä noudattaen. Kun haluat tarjota täysin erilaista, humoristista mutta erittäin liikunnallista ohjelmaa valitse tämä laji.
Kesto 1 h. Min. 10 max. 20 henkilöä.


KIRKKOVENESOUTU
Kun haluat keskittymiskykyä vaativaa ehdotonta tiimityöskentelyä, valitse tämä laji. Kirkkovenesoudulla on ollut paikkansa suomalaisuudessa jo vuosia. Entisaikana veneellä otettiin mittaa kyläkunnittain kirkkoon mentäessä ja katsottiin, kenen airot kopsahtavat kirkon rantaan ensimmäisenä. Anttolanhovissa kirkkovenettä soudetaan leikkisästi opastettuna rytmillisesti perämiehen tahtia noudattaen ja tietysti nautiskellaan Saimaan upeista maisemista.
Kesto 1 h. Min. 8 max. 14 hlöä + perämies Anttolanhovista.


LIIKUNNAN ILOA LAJIKOKEILUISTA

Lajikokeilut on loistava valinta isollekin ryhmälle, kun haluatte saada mahdollisimman paljon erilaisia kokemuksia päiväänne. Valittavananne on esimerkiksi kehoa ja mieltä hellivää joogaa tai vauhdikasta ja kilpailuhenkistä frisbeegolfia, unohtamatta virkistävää allasvoimistelua tai kehoa muokkaavia liikuntatunteja.
Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!
Kesto 1-2 h, suositeltu ryhmäkoko min. 20 max. 200 henkilöä.


KUIVAPUKU-UINTIA SAIMAASSA
Tämä aktiviteetti vie ryhmäsi rentoutumaan Saimaaseen turvallisesti kelluntapuvut päällä. Kuvittele itsesi veden äärelle virkistävän järvituulen ympäröimäksi. Käytössäsi on kelluntapuku, jolla pääset veteen ilman kylmettymistä.
Vedessä tehdään harjoituksia, joihin tarvitaan koko tiimiä. Myös yksilösuorituksia harjoitetaan.
Koe ainutlaatuinen kokemus ammattilaisten ohjaamana! alk. 45 € / hlö
Kesto 1,5 h. Min. 6 max. 20 henkilöä.Tarjouspyynnöt:

Puh.0207 57 5238 / myyntipalvelu(@)anttolanhovi.fi

Kelluntapukupäivä Saimaassa